Аудио

13 август, 2013

Иван Раденов има нова песна: Слушнете ја „Август“

Првиот македонски Идол Иван Раденов деновиве ја претстави својата нова песна насловена „Август“, која произлезе од соработката со скопскиот состав  Alien Perspective. Песната пристигнува во соодветно време, а како звучи можете да слушнете во продолжение.

 



Врати се горе ↑