8 март, 2013

Интересен видео запис од „Ту челос“ и Цукеро

Уште еден интересен видео запис од актиуелниот втор албум на хрватското дуо „Ту челос“ насловен „IN2ITION“. Станува збор за нумерата „Il Libro Dell’Amore“ во соработка со познатиот италијански музичар Цукеро (Zucchero). Видео записот беше објавен на сервисот ЈуТјуб на 5 март, а Вие уживајте во уште едно одлично музичко парче од успешните хрватски виолончелисти Шулиќ и Хаусер.Врати се горе ↑