Аудио

29 септември, 2014

„Инсомнија“ е новата балада на Мартин Мила

„Инсомнија“ е насловот на новата баладата која денеска ја претстави Мартин Мила. Музиката и текстот ги потпишува самиот Мартин, а за аражманот му помогна Гоце Симоноски. Песната е снимена во студиото „Супер нова“ на Симоноски, а како звучи сето тоа можете да слушнете во продолжение.

 Врати се горе ↑