22 декември, 2014

Илма Карахмет од „Х фактор“ ја објави својата прва песна

Најмладата учесничка на првото издание од регионалната верзија на „Х фактор“, Илма Карахмет деновиве ја претстави својата прва песна. Финалистката од популарниот музички натпревар под капата на продукцијата „МБК“, која стоеше и позади самиот натпревар, ја сними песната насловена „Сјети се“, чии автори се Мики Периќ (музика и аранжман) и Зоран Радетиќ (текст), а сето тоа спакувано со едноставен црно-бел видео запис Ве очекува горе. Уживајте!

 Врати се горе ↑