Видео

21 ноември, 2015

Иле е вториот натпреварувач што ја напушти вилата „На иста адреса“

После Горанчо, вториот натпреварувач што ја напушти вилата „На иста адреса“ е Иле Петровски. Каква беше атмосферата во вилата пред и после исфрлањето на Иле можете да погледнете во продолжение.

 

„Иако нема да пеам во следната гала, за сите оние што ме следат и почитуваат ќе направам преработка на песната што ја вежбав и подготвував за таа вечер“, најави Иле на Фејсбук.

Во меѓувреме пристигна и писмо со првата задача за преостанатите 10 натпреварувачи во вилата, а тоа е да реализираат мјузикл „Адаптирана македонска Пепелашка“.

 

 Врати се горе ↑