3 декември, 2014

„Игуана“ со одлична преработка на „Нашите слики“ од „Меморија“

Факт е дека преработките го продолжуваат животот на оригиналните песни (а некогаш стануваат и попопуларни), па така групата „Игуана“ ни подари одлична преработка на евергринот „Нашите слики“, кој своевремено го отпеа групата „Меморија“ предводена од Ристо Самарџиев. Со акустичната верзијата на Тања Димова (вокал), Александар Трајанов (гитара) и Јордан Манов (амбиентална соло гитара), кој се погрижи и за видеото, можете да уживате горе.

 Врати се горе ↑