Македонија

5 мај, 2014

Игор Митровиќ ќе ги освојува светските топ листи

Новата песна на Игор Митровиќ „The Summer’s Not Over“, чиј комплетен автор е Александар Масевски (музика, текст, аранжман и продукција), ќе се најде на светски топ листи и ќе биде дистрибуирана во 5000 радио станици во повеќе од 130 земји. Главен виновник за ова е американскиот дистрибутерски сервис и радио „Radio Express”. На тимот на ова познато радио многу им се допадна „The Summer’s Not Over“ и решија да ја промовираат низ светот. Песната ќе се најде на многубројни компилациски цедеа, каде што Игор ќе се најде на исто цеде со Бијонсе, Кејти Пери, Крис Браун, Ријана и уште многу дргуи светски познати имиња.

 Врати се горе ↑