Промоции

4 април, 2016

Игор Џамбазов ја промовира новата книга „Умрен човек“

На 12 април во 18 часот на Саемот на книгата, на штандот на издавачкиот центар „Три“ ќе биде промовирана новата книга на Игор Џамбазов, „Умрен човек“.

„Прости ми, пријателе мој, посилно е од мене. Ти ветив дека повеќе нема да пишувам за себе, ама што маж сум јас ако си го одржам ветувањето? Имаат ли крај овие мои климактерични его -трипови? И имало ли во моите мозочни фајлови уште нераскажани приказни?“, пишува Џамбазов во неговата најнова книга, која е продолжение на четирите негови досегашни дела: „Гол човек“, „Упатство за анти антиалкохоличари“, „Приказни од Мјаукедонија“ и „Облечен човек“.

12809716_988893714492440_4699778617696947519_nВрати се горе ↑