Македонија

20 ноември, 2012

И овој петок забава во Капан Ан

Во петок, на 23.11 продолжуваат забавите “Drop Series” во Капан Ан. Овој пат покрај стандардните Дарко Пацки и Бојан Ивановски, ќе имаме можност да ги слушнеме и Милан кој за прв пат настапува во овој клуб и ME.N.U. кој ни доаѓа од Амстердам како претставник на morgen.am организацијата. Во малку проширен состав, дојдете уште еднаш да ја прославиме квалитетната музика.Врати се горе ↑