Настани

19 декември, 2012

И овој петок „Drop Series“ забава во Капан Ан

И овој петок продожува серијалот Drop забави во клубот Капан Ан. Покрај стандардните Дејан Тевдо и Alex Acid, овој викенд ќе имаме можност да ја слушнеме и легендата на скопскиот клубинг, сопственикот на легендарната плочара „Massiva Music“Жани, познат какој DJ Pass-N-G-R. Дојдете уште еднаш да ја прославиме квалитетната музика!Врати се горе ↑