19 јануари, 2015

И апсолутниот радиски хит на Тамара преведен на македонски знаковен јазик

По Двете лири“ на Каролина, Стефани Накова ја преведе на македонски знаковен јазик и макфестовската песна која ја одбележа 2014 година и беше прогласена за апсолутен радиски хит, „Тажна љубов, среќна песна“ на Тамара Тодевска. Како изгледа сето тоа можете да погледнете горе. Уживајте!Врати се горе ↑