28 април, 2014

Христијан Тодороски се враќа со „Херој“

По подолга пауза од музичката сцена, Христијан Тодороски се враќа со нова песна и видео запис. Станува збор за темата насловена „Херој“ чиј автор на музиката е Димитар Синдилиев – Синди, а текстот го напиша самиот Кико. Новата балада доби едноставен црно-бел видео запис за кој се погрижи „Cut Production“ од Битола, а како изгледа и звучи „Херојот“ на Кико можете да видите и слушнете горе.Врати се горе ↑