19 јуни, 2013

Холограм од Алија во новиот видео запис на Крис Браун

Крис Браун искористи семпл од покојната пејачка Алија во песната „Don’t Think They Know“, а сега оваа песна доби и интересен видео запис. Имено, додека Браун игра улога на миротворец меѓу две завојувани банди во Лод Анџелес, се појавува и холограм од популарната Р&Б пејачка која трагично загина во авионска несреќна на само 22 години. Како изгеда сето тоа можете да погледнете горе.

 Врати се горе ↑