5 декември, 2013

Хитовите кои ја одбележаа 2013 година

Како што се наближува крајот на годината, полека можат да се заокружат сите песни чии рефрени секојдневно беа дел од репертоарот на музичките медиуми ширум светот. Токму тоа го направи канадскиот музичар и продуцент Даниел Ким кој во едно видео спои дури 68 хитови, а финалниот производ насловен „Pop Danthology 2013“ можете да го видите и слушнете горе. Уживајте!Врати се горе ↑