12 февруари, 2018

„Havana“ на битолски е „В кафана пијана“

Откако слатко нè изнасмеаја со пародијата „New Rules од Дуа Липа, „Какафоничните битⓐлчани“ нè почестија со уште една урнебесна верзија на популарна песна. Овој пат станува збор за мегахитот „Havana“ на Камила Кабејо, кој на македонски го носи насловот „В кафана пијана“, а сето тоа во изведба на креативните битолчани можете да го слушнете горе. Уживајте!Врати се горе ↑