Видео

11 ноември, 2015

Горанчо ја сподели својата животна приказна пред да замине од вилата „На иста адреса“

Вчера вечер имавме можност за последен пат да ги видиме натпреварувачите од вилата #НИА во полн состав. Горанчо беше првиот од дванаесетте натпреварувачи кој мораше да ја напушти вилата. Пред да оди, тој ја сподели својата животна приказна со Весна Бејби Петрушевска и целата македонска јавност. Погледнете што Горанчо имаше да каже за себе и својот живот. #НИА

 Врати се горе ↑