Македонија

9 декември, 2013

Големото „Отварање“ на Слаткаристика наскоро на ДВД

Уметникот кој го има радискиот Рап/хип-хоп/Р&Б хит за годинаваСлаткаристика неодамна го најави ДВД изданието на неговиот концерт „Отварање“, кој се одржа во арената „Борис Трајковски“ на 2-ри ноември минатата година. Сите кои присуствуваа на овој спектакл ќе можат повторно да уживаат со неговите најголеми хитови, а оние кои не беа дел од него, ќе можат да видат што пропуштиле.

Додека го очекуваме комплетниот производ, во продолжение уживајте со кратки инсерти од овој настан.

 Врати се горе ↑