Балкан

9 јануари, 2013

Голема турнеја на Рибља Чорба

При крајот на минатата година, легендарната српска рок група Рибља Чорба го издаде нивниот деветнаесетти по ред студиски албум насловен „Узбуна“, воедно славејќи го јубилејот 35 години успешна музичка кариера. По тој повод, оваа година со концертот во белградската Комбанк Арена на 23-ти март започнуваат голема турнеја која ќе продолжи во поголемите градови во Србија, Црна Гора, Република Српска, Словенија, како и кај нас во Македонија, а потоа ќе продолжат и во Автрстралија и Америка.

 Врати се горе ↑