Настани

1 април, 2019

Голема ретро-забава „Forever young“

После долго време на Скопје ќе му се случи голема ретро-забава закажана на 5 април. Најдобрите диџеи до раните утрински часови ќе ја забавуваат публиката во спортскиот центар „Борис Трајковски“.

За да бидете дел овој голем инстутут, набавате си ги влезниците во „Југотон“ и „Розе“ – Веро 2, онлајн на www.mktickets.com и www.jugoton.com.mk и почувствувајте што е вечна младост!Врати се горе ↑