Концерт

20 август, 2014

Голем концерт на финалистите од „Х-Фактор Адриа“ во Битола

Финалистите од првото издание на регионалниот „Х Фактор“: Тaмaрa Милaнoвиќ, Мaид Хеќимoвиќ, Лукијaн Ивaнoвиќ и Алексa Перoвиќ нa бaрaње oд oбoжaвaтелите ќе oдржaт гoлем кoнцерт нa Рaкoметнoтo игрaлиште вo Битoлa нa 22 aвгуст сo пoчетoк вo 19.30 чaсoт.

„На барање на најмладите, тинејџерите, адолесцентите и возрасните чии овации докажаа дека најпозитивно се прифатени главните ѕвезди и финалисти на X Factor Adria 2014 конечно во БИТОЛА! Петок, 22 август 2014 на Ракометното игралиште со почеток во 19.30 часот! Повелете на една поинаква, одлична забава со заеднички испеани најголемите и безвременски хитови кои ќе ве остават расположени од влезот до самиот крај!“, пишува во соопштението за настанот, а повеќе информации околу картите можете да дознаете на Фејсбук.Врати се горе ↑