Свет

18 февруари, 2013

Гледајте го документарниот филм на Бијонсе

Документарниот филм за Бијонсе Ноулс насловен „Life is But a Dream“ беше премиерно прикажан на мрежата HBO на 16-ти февруари, но набрзо се прошири и на интернет. Во филмот Бијонсе отворено зборува за сите аспекти од нејзиниот живот, започнувајќи од детството, па сè до мајчинството. Зборува за нејзиниот татко, за сопругот Џеј Зи, за ќерката Блу Ајви, како и за музиката која е неизоставен дел од нејзиниот живот. Како сето тоа изгледа можете да видите на Rap-up.com, на следниот линк.

Извор: Idolator

 Врати се горе ↑