Свет

2 декември, 2012

„Гангнам Стајл“ препеан и во серијата „Glee“

Глобалниот феномен стигна и во ТВ серијата „Glee“. Во последната епизода од оваа серија, момците и девојките од музчкиот Glee клуб одлучија на регионалниот натпревар да настапат со песната „Гангнам Стајл“. Како звучи и изгледа изведбата на оваа корејска песна можете да видите во продолжение, имајќи во предвид дека тие се само едни од многубројните познати личности кои го научија овој стил. Уживајте во следното видео, доколку не Ви се здосади Гангнам-манијата.

 

 

 Врати се горе ↑