Свет

29 октомври, 2012

Гангнам стајл и во Саут Парк

Мајсторите за пародија Треј Паркер и Мет Стоун во цртаната серија Саут Парк, се осврнале на оргомниот хит „Гангнам Стајл“. Во епизодата за популарната „Ноќ на вештерките“, скоро сите ликови наместо во страшни костими, избраа да се маскираат во корејската ѕвезда PSY. Епизодата со наслов „Nightmare on Face Time“ говори за влијанието кое корејскиот хит го имаше на анимираните јунаци од Саут Парк, а ширум САД се емитуваше на 24ти октомври. Во истата епизода, публиката имала можност да го види и исмејувањето на култниот филм „The Shining“, а и големиот филмски хит „The Avengers“.

 

 

 Врати се горе ↑