Аудио

23 јуни, 2015

„Фрајлите“ започнуваат ново поглавје со „Мењам дане“

Популарната српска група „Фрајле“ штотуку го објави својот нов сингл насловен „Мењам дане“, како најава и почеток на новиот албум „Б стана љубави“. Изданието ќе биде своевидно продолжение на актуелниот „А страна љубави“, каде што се сместени хитовите „Кад се љубимо“, „За крај“ и други.

Како звучи овој нов летен хит на „Фрајлите“ можете да слушнете во продолжение. Уживајте!

 Врати се горе ↑