14 јуни, 2017

„Фрајлите“ со ново видео за „Ма, дај лутко“

Популарната српска група „Фрајле“ деновиве го промовираше својето ново видео за песната „Ма, дај лутко“, која се најде на нивниот нов албум „Љубав на дар“, најавен со истоимената песна и објавен во април годинава. Официјалната премиера се случи во понеделникот на регионалниот канал на Ем-ти-ви, а како изгледа и звучи сето тоа можете да видите горе. Уживајте!Врати се горе ↑