6 април, 2016

„Фрајлите“ со нов видео запис за „Моли ме, моли“

Популарната српска група денеска го објави својот нов видео запис за темата „Моли ме, моли“, која е сместена на нивниот нов албум „Б страна љубави“. Баладата е веќе хит на радио станиците во регионот, а каква видео приказна подготвија „Фрајлите“ можете да погледнете горе. Уживајте!

ф-бслВрати се горе ↑