Галерија

7 јули, 2013

Фотографии од детството на познатите рок ѕвезди

Тие се легенди, икони и револуционери кои поставија нови стандарди во светот на музиката. Но, сите тие се (или биле) како сите нас – обични луѓе. На многумина им е тешко да ги замислат овие рок ѕвезди како мали деца, како изгледале, како ги облекувале нивните родители и што правеле во тие безгрижни времиња. Во продолжение погледнете фотографии од детството на легенди како што се Елвис Пресли, Џон Ленон, Курт Кобејн, Џенис Џоплин, Боб Дилан, Дејвид Боуви и тн.

 Џон Ленон 

Елвис Пресли

Елтон Џон

Боб Дилан

Дејвид Боуви

Иги Поп

Мик Џегер

Џенис Џоплин

Курт Кобејн

Кортни Лав

Извор: flavorwire.com

 Врати се горе ↑