5 август, 2014

„Феникс“ е новиот хит на Колонија

Популарната хрватска група Колонија деновиве го претстави својот нов хит, а синглот насловен „Феникс“ го означи и почетокот на работата на нивниот нов албум кој би требало да се појави кон средината на 2015 година. Како автори на новата песна се потпишуваат Борис и Валерија Ѓурѓевиќ, а видео записот е во режија на Дарко Дриновац. Како изгледа и звучи сето тоа можете да видите горе.

 Врати се горе ↑