Македонија

28 декември, 2012

Eye Cue во трка за најдобар спот на MTV Adria

Македонскиот бенд EYE CUE се најде на листата за избор на 100 најдобри спотови во 2012 година на MTV Adria. Во конкуренцијата на EYE CUE се наоѓаат 150 светски реномирани изведувачи со своите добро познати хитови, како и изведувачи од Балканот со спотови од 2012 година. Гласањето ќе трае до 31-ви декември во 16 часот, кога на MTV Adria ќе биде емитувано одбројувањето до првото место.

Инаку, нашите EYE CUE се единствениот македонски бендкој оваа година се најде на листата, а номиниран е нивниот видео запис за „Иста патека“. Да ги поддржиме да влезат меѓу 100-те најдобри! Гласајте за нив на следниот линк:

http://www.mtv.rs/tv/top100/mtv-top-100-i-ove-godine-biramo-100-najboljih-spotova

 

 Врати се горе ↑