Македонија

3 октомври, 2013

Еве како се промовира македонската музика!

Вокал, акустична гитара и битбокс! За овие две талентирани момчиња не е потребно ништо повеќе за да звучат одлично! Богдан Василевски од Охрид и Огнен Димовски од Битола одбраа интересен начин да ја промовираат нашата музика, а во седумминутното видео во продолжение можете да уживате со најголемите македонски хитови!

 Врати се горе ↑