Видео

4 декември, 2013

Еве како се промовира македонската музика 2!

Веќе имавте можност да уживате со првиот дел од одличната промоција на македонската музика, а талентираните Богдан Василевски од Охрид и Огнен Димовски од Битола неодамна го претставија и своето ново видео во кое можеме да слушнеме уште еден ден од најпознатите македонски рефрени во кои можете да уживате во продолжение.

 Врати се горе ↑