19 јуни, 2015

Емил Арсов со нова песна и видео запис за „Туѓа си“

Емил Арсов деновиве ја претстави својата нова песна насловена „Туѓа си“, чии автори се Зоран Алексиќ (музика и аранжман) и Ксенија Николова (текст). Песната пристигна заедно со видео запис, кој го реализираше „Скај ај ентертејнмент“, и каде што на Емил друштво му прави Папе Арсова. Како изгледа и звучи сето тоа можете да погледнете горе. Уживајте!

 Врати се горе ↑