Аудио

11 декември, 2013

Емил Арсов го најави новиот албум со „Светлина“

По соработката со хрватскиот музичар Тончи Хуљиќ за песната „Ајвар“ и летниот хит „Утрото ќе каже“, Емил Арсов ја претстави својата нова песна насловена „Светлина“, со која го најавува истоимениот албум закажан за 16-ти декември. Песната која е комплетно авторско дело на Јован Јованов, е со летен ритам кој доаѓа како вистинско освежување во овие студени декемвриски денови. Како звучи сето тоа можете да слушнете во продолжение.

 Врати се горе ↑