Македонија

18 октомври, 2012

Елена Ристеска му се закани на режисерот Јовески

Скоро омажената македонска пејачка Елена Ристеска – Ивановска, упати јавна закана до режисерот Даниел Јовески  за нелојална соработка.

Таа на неговиот профил на Фејсбук му напиша дека ако денес не го добие спотот да не го праќа воопшто.

 

Најверојатно незадоволната пејачка од соработката со Јовески, сака да се пошегува, но во секоја шега има и половина вистина.Врати се горе ↑