Македонија

4 мај, 2015

Елена Петреска се враќа со нова песна и видео запис

По неколкугодишна пауза од музичката сцена, познатата пејачка Елена Петреска се враќа со нова песна и видео запис. Станува збор за песната насловена „Ништо од нас“, чиј автор е композиторот Кристијан Габроски, а екранизацијата, која се снимаше на две локации во Скопје, е во реализација на продукцијата „Фабрика“.

Новата песна е субвенционирана со парите кои Министерството за култура ги дава за помош на македонската музичка естрада, а како изгледа и звучи „Ништо од нас“ можете да погледнете горе.

 Врати се горе ↑