12 август, 2017

Елена Петреска призна на кого му „Верува“

„Верувам“ е насловот на новата песна на Елена Петреска, која пејачка ја промовираше заедно со интересно видео, овој пат во форма на моден едиторијал. За ова комплетно авторско дело на Павле Васиљевиќ, Елена направи интересна фото-сесија со Дарио Јанковиќ, Виган и Зоран Кузмановски, а како изгледа и звучи сето тоа можете да погледнете горе. Уживајте!

еленаВрати се горе ↑