Сите членови на жирито, беа единствени дека таа е досега најдоброто нешто од Македонија, а самиот Саша Поповиќ го потврди тоа, коментирајќи дека во неа гледа целосен пакет. Пејачката не беше поштедена ни од новинарите ширум Балканот, кои пишуваат дека комплетниот пакет доаѓа од Македонија и ако продолжи вака, сигурно ќе ја видиме во финале.