Аудио

8 јануари, 2015

Ефто Пупиноски ја започна Новата година со 2 нови песни

Легендарниот Ефто Пупиноски ја започна Новата 2015 година со две нови песни. Станува збор за темите насловени „Ајде галоп коњи мои“ и „Петра“. Автори на прекрасните текстови се Огнен Неделковски (Ајде галоп коњи мои) и Мирослав Кузман (Петра), а како звучи сето тоа можете да слушнете во продолжение. Уживајте!Врати се горе ↑