Аудио

16 јануари, 2016

Едо Маајка со нова песна „No pasaran“

Популарниот босански рапер Едо Маајка вчера ја објави својата нова песна, која претставува вовед во неговиот нов албум што треба да се појави во текот на годинава. Темата насловена „No pasaran“, чиј текст го потпишува самиот Едо, а музиката е на Амир Куртиќ и Кулејд, се однесува на предрасудите кон муслиманите, а како звучи сето тоа слушнете во продолжение.

 Врати се горе ↑