Свет

1 декември, 2012

Џоџо пее за нејзиниот „Андре“

Младата американска пејачка Џоџо по подолга пауза неодамна го промовираше нејзниот прв сингл „We Get By“а деновиве стигна и вториот синг кој го најавува мисктејпот „Agápē“. Станува збор за песната „Андре“, која е инспирирана од членот на Ауткест, Андре 3000, а  можете да ја слушнете во продолжение. 

 Врати се горе ↑