14 април, 2015

Џанел Моне ќе ви покаже како се вежба „Јога“

Џанел Моне го претстави видео записот за својот неодамна објавен фанки сингл „Yoga“, за кој соработуваше со младиот музичар Џидена и кој ќе се најде на претстојната компилација „THE EEPHUS“ – издание кое летово ќе излезе за нејзината етикета „Вондаленд“ (Wondaland). Во новата екранизацијата Џанел ќе ви покаже како се вежба јога, а како изгледа сето тоа можете да погледнете горе.

 Врати се горе ↑