Македонија

21 мај, 2014

Дурекс и Виктор Апостоловски во битолска шема

Дурекс амбасадорот Виктор Апостоловски и маскотата на брендот беа вистинска атракција на Широк Сокак изминатиот викенд. На младите од Битола им се делеа Дурекс  кондоми и имаше забава во кафулето Порта Џез. 

Истиот викенд се црташе графит дело на графичкиот дизајнер Дејан Трајкоски насловен како „Љубовно поврзани“ на локација кај спортската сала „Младост“. Графитот е симболика на двајца заљубени кои го планираат своето семејство, знаат како да се заштитат од непланирана бременост  и сексуално преносливи инфекции.

Уште една новост поврзана со талентираниот битолчанец е тоа што на 8 август ќе настапи на фестивал во Лос Анџелес, САД. Имено, Виктор мислејќи дека се пријавува како гостин на страницата, всушност се пријавил за натпревар на „Coast2Coast“ и резултатот од тоа е следниот:

Честитки за Виктор и само напред!Врати се горе ↑