Аудио

9 август, 2018

Дуото „Ѕрети“ го објави првенчето „Слатки, мали музики“

Вокалистката Сања Јакимова и гитаристот Владимир Владимиров, кои го сочинуваат дуото „Ѕрети“, деновиве го претставија своето прво ЕП издание насловено „Слатки, мали музики“. Станува збор за збир од три песни што се вистинско освежување на македонската музичка сцена, оригинални и уникатни.

Стигнаа желчињата 🐢🐢Еве ја нашата проекција на јуни, 2018 г., ул. Сворности, Прага 5 💙

Gepostet von ЅРЕТИ am Montag, 6. August 2018

„Планини“, „Ветар“ и „О, слободи“ се насловите на трите песни на ова издание, чија обвивка ја дизајнираше Марко Крстевски, а како звучат овие „Слатки, мали музики“ дознајте во продолжение. Уживајте!Врати се горе ↑