Аудио

27 декември, 2016

Дуке, Крсте и Исмаил ги здружија силите за „Свет без граници“

Познатите македонски музичари што живеат и творат во далечниот Њујорк, Дуке Бојаџиев, Крсте Роџевски Исмаил Лумановски решија да ги здружат силите во заедничка песна насловена „Свет без граници“. Станува збор за комплетно авторско дело на Бојаџиев, а покрај кадифениот глас и кларинетот на битолчаните Крсте и Исмаил, приказната е збогатена и со виолината на Владимир Крстев.

Како звучи оваа одлична љубовна порака на нашите музичари можете да слушнете во продолжение. Уживајте!

Извор и фотографија: Off.net.mkВрати се горе ↑