26 септември, 2013

Дубиоза Колектив снимија видео запис на Тихиот океан

Од актуелниот албум „Апсурдистан“, момците од Дубиоза Колектив го претставија видео записот за темата „Криво је море 2“, а истиот се снимаше на плажите на островот Нова Каледонија, Малезија на Тихиот океан, кадешто групата одржа два концерта. Последниот летен поздрав доаѓа токму од овие прекрасни плажи, а како изгледа сето тоа можете да погледнете горе.Врати се горе ↑