23 септември, 2014

„Дубиоза колектив“ порачуваат: „Нема бегање (од Балканот)!“

Директно од кујната на  „Дубиоза Колектив“, Ви го претставуваме новиот видео запис на групата за NO ESCAPE (from Balkan)“, првиот сингл од новиот албум кој ќе биде објавен наскоро! Видео записот е дело на продукцијата „Фабрика“ од Сараево, со екипа во состав Салем Капиќ Кантарџиќ (режија), Ерол Зубчевиќ (директор на фотографија), Ведран Мујагиќ (сценарио), Антонио Илиќ (монтажа) и Лејла Хоџиќ (костимографија).Врати се горе ↑