Настани

25 јули, 2018

Дуа Липа на 11 август во Косово

Една од најпопуларните поп-пејачки во светот, Дуа Липа ќе настапи во Косово на 11 Август во рамките на  фестивалот „Сани хил“ (Sunny Hill Festival). Овој незаборавен концерт ќе се одржи во паркот „Гермија“ во Приштина и сите се поканети да бидат дел од овој несекојдневен настан во регионот!

Влезници со достава до дома можат да се набават онлајн преку Ол тикетс“, како и добро познатата продажна мрежа „Купи карти за сè“.

Во рамките на тридневниот фестивал ќе настапат и Мартин Гарикс и Екшн Бронсон, како и многу други локални музички уметници.Врати се горе ↑