Настани

3 јануари, 2013

Drop Series забава во Капан Ан

Во клубот Капан Ан (Стара Чаршија) во Скопје овој петок (4-ти јануари) уште една Drop Series забава на која по подолго време ќе ги слушаме нашите драги колеги од задграничниот денс комитет Стојче, Милескаја и Игор Зотич. Дојдете уште еднаш да ја прославиме квалитетната музика. Се гледаме на подиум!

 Врати се горе ↑