Настани

27 мај, 2013

Drop Series забава со Мирко Попов во Капан Ан

Овој петок на Drop #16 ќе настапат нашиот претставник во заграничниот комитет Stojche, Мирко Попов од PMG и резидентот од DS Бојан Ивановски. За видеата повторно ќе биде задолжена прекрасната Инес. Дојдете уште еднаш да ја прославиме квалитетната музика. 

Се гледаме на подиум!Врати се горе ↑