Настани

16 јули, 2013

Drop Series #20 забава овој петок

Овој петок Drop Series 020 во Капан Ан со Mileskaya, Darko Packi и Apostolski. За Пацки и Кате не е потребно посебно претставување, а за Apostolski можеме да кажеме дека е свежина и надеж за македонската денс сцена во вистинската смисла на зборот. Дојдете уште еднаш на отворено и за последен пат оваа сезона да ја прославиме квалитетната музика! Се гледаме на подиум!Врати се горе ↑